Produkter

Løkkene Urtegård har i mer enn 20 år laget produkter basert på våre egne urter browser t online kostenlosen. Dette er ulike te- og krydderblandinger, salver, og uttrekk. Vi har også ubehandla, tørka urter fra siste vekstsesong.

Urtene dyrkes økologisk ved hjelp av kompost fra hestegjødsel og jordas naturlige fruktbarhet. 
Vår nettbutikk er under utvikling free ballergames german. Inntil videre kan produktene bestilles på e-post her

Urtefeltet domineres av ringblomst drm video. Samplanting med andre urter som timian, salvie, bergmynte og sitronmelisse gir et dyrkingsmiljø som reduserer angrep fra skadegjørere.

Ringblomster på urtefeltet er godt å hvile øynene på.
Ringblomster på urtefeltet er godt å hvile øynene på.

 

Høstingen skjer manuelt og skånsomt og urtene legges straks til tørk for å bevare aroma, smak og innholdsstoffer best mulig zenderlijsten dreambox.

Urtene tørkes kontrollert i et eget anlegg for å bevare aroma og innholdsstoffer best mulig.

 

Urteprodukter som tilskudd til hestefôr

Forbindelsen mellom ernæring og helse er fundamental programm um videos zu bearbeiten kostenlos downloaden. Det er naturlig at urter kan utgjøre et viktig kosttilskudd for hester gjennom innhold av vitaminer og mineraler. Mange urter inneholder i tillegg farmasøytisk aktive ingredienser som kan virke på ulike plager og sykdommer how can I download TV shows.

Hester er fra naturens side tilpasset sitt økosystem gjennom naturlig seleksjon. Urhestene levde fritt og oppsøkte de gunstigste beitemarkene herunterladen. Det er naturlig å tro at de gjennom sitt valg av beiteplanter utviklet evner til «selvmedisinering», om ikke for helbredelse av sykdommer, så heller for å forebygge gjennom ernæring kostenlos farm heroes saga herunterladen.

Hester burde derfor få tilgang på et bredt utvalg av urter gjennom fôret. Høy som er dyrket økologisk har et høyt innhold av planter som oppfattes som ugras netzwerkfehler beim herunterladen. Egentlig er dette urter som løvetann, tistel, dylle og annet som hestene i blant velger å beite.

Konvensjonell dyrking av gras reguleres gjennom sprøyting mot ugras, slik at fôret skal bestå bare av de ønskede artene, oftest ulike grasblandinger med eller uten kløver herunterladen.

Om sommeren går hestene fritt på naturbeite. Her finner de et rikt mangfold av urter, gras og busker.
Om sommeren går hestene fritt på naturbeite. Her finner de et rikt mangfold av urter, gras og busker.

Våre hester går på beite fra mai til høsten kommer. De velger da fritt av de plantene som er tilgjengelig. På et naturbeite er dette et stort mangfold av ulike urter, gras og busker.

Utenom beitesesongen fores de på vårt eget høy, som foruten en del «ugras» inneholder mye kløver, luserne og andre belgvekster. Dette er proteinrikt fôr, samtidig som disse artene binder nitrogen fra lufta og på den måten gjødsler jorda. En vinn-vinn situasjon.

Legg igjen en kommentar