Hest og Harmoni

Kurslokale og varmestue for Hest og Harmoni.
Kurslokale og varmestue for Hest og Harmoni.

Hest og Harmoni er et foretak som driver kurs innen grunnleggende hestekunnskap how to download from the media library. Fokus er på sikkerhet, kommunikasjon og samarbeid.

Hest og Harmonis visjon er å gi inspirasjon til hverdagslykke windows mit key downloaden.

Hos Hest og Harmoni setter vi hesten i sentrum og ønsker å inspirere til økt kommunikasjon med hesten på deres prinsipper. Høy grad av forståelse mellom hest og menneske vil bidra til økt samarbeid og sikkerhet for begge herunterladen. Dette vil også føre til gjensidig forståelse og tillit som vil gi den optimale hverdagslykke for både hester og mennesker.

For å oppnå dette må det trening og kunnskap til schriftenen und installieren. Det er ingen snarveier eller hjelpemidler som kan løse dette for deg. Hos Hest og Harmoni kan du med god veiledning fra instruktører med lang erfaring trene opp dine ferdigheter i trygge og gode omgivelser herunterladen.

Les mer om Hest og Harmoni her.

Besøk oss gjerne på Facebook:

https://www.facebook.com/hestogharmoni?fref=ts

Kurs

Hest og harmoni tilbyr flere kurs handy zeigt an herunterladen nicht möglich. Fellesnevner for disse er fokus på samarbeid, kommunikasjon og motivasjon av både hest og deltaker.

For å øke samholdet mellom hest og menneske blir deltakerne med og steller hestene som en del av kurset garmin aktivitäten herunterladen.

Les mer om kursene her:

Fortrolig samtale, Stine og Exhina
Fortrolig samtale, Stine og Exhina

 

Legg igjen en kommentar