Ringblomstsalve

Ringblomstsalve er vårt mest populære produkt.

Ringblomstsalve
Ringblomstsalve, universalmiddelet ved sår og hudproblemer.

 50 g    kr 140,-
100 g  kr 240,-                              Bestill her:

Ringblomstsalven består av vår egenproduserte ringblomsttinktur med bivoks, mandelolje og geraniumolje, ingen andre tilsettingstoffer herunterladen.
Vi legger ringblomstene til uttrekk straks etter høsting. På den måten bevares de viktige flavonoidene og eteriske oljene – som kan være svært flyktige – best mulig microsoft office zum herunterladen.
 Innen sykepleien er ringblomstsalve et enestående og mangesidig middel når det gjelder behandling av sår, hudsprekker, eksem, og andre hudproblemer, forbrenninger og åreknuter herunterladen. Vi har brukt ringblomstsalve i mange år, både på hestene og oss selv og har erfart at den har både disse og en rekke andre gode egenskaper.
Og – ringblomst er svært populær hos biene excel 2010.
Ringblomst med bie

Under første verdenskrig oppdaget naturleger at en oppløsning med ringblomster hadde en merkelig helende evne på skader der vevet holdt på «å råtne» songs on the iphone. Oppløsningen viste seg spesielt effektiv for flerrer, opprevne og pussbefengte sår. I tillegg til sårbehandling har ringblomstsalve vist seg svært effektiv som middel mot flueplage på sår og skrammer og i ører og rundt øynene der knott og fluer kan være plagsomme for hestene herunterladen. Dette er et enestående insektmiddel, men å smøre hele hesten med salve er både dyrt og upraktisk. Da bruker vi uttynnet ringblomsttinktur som sprayes på eller gnis inn i pelsen windows 10 download op cd.

Ringblomstsalve har ingen bivirkninger, men bør ikke brukes på ferske brannsår.

(Prisen er inklusiv mva. Frakt og ekspedisjongebyr kr 90,- kommer i tillegg)

For mer informasjon om ringblomstenes innholdsstoffer og anvendelse, se:
http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/cale_off.htm

Legg igjen en kommentar