Sitronmelisse

Sitronmelisse
Sitronmelisse

 50 g      Pris kr 80,-                               Bestill her

(Prisen er inklusiv mva abendblatt jahreskalender 2020 zum herunterladen. Frakt og ekspedisjongebyr kr 90,- kommer i tillegg)
Sitronmelisse har en beroligende og avslappende virkning og er god for fordøyelsen.
Sitronmelisse har en beroligende og avslappende virkning og er god for fordøyelsen opposite. 50g

Sitronmelisse er en gammel legeplante som Karl den Store lot plante i enhver klosterhage fordi den hadde god legende virkning på de forskjelligste sykdommer zoo tycoon kostenlos vollversion. Sitronmelisse inneholder eteriske oljer med mye citronella som har en beroligende og appetittfremmende virkning og er mye brukt for å fremme fordøyelsen minecraft auf computer herunterladen.

Sitronmelisse er i våre dager mest kjent som et avslappende og styrkende middel ved angst, mild depresjon, rastløshet, irritabilitet og søvnløshet. Planten har en beroligende virkning ved nervøst hjerte, søvnproblemer og nervøst betingete mageproblemer tagblatt app herunterladen. Dette skyldes nok primært den eteriske oljen i planten. Et menneske som plages av uro og nervøsitet og ikke greier å falle til ro om kvelden, vil ha godt av en kur med sitronmelisse-te herunterladen.

Sitronmelissens beroligende virkning viser seg også ved magebesvær, da spesielt ved nervøs mage. Det skyldes drogens sedative komponenter, ved siden av den krampeløsende og lett luftdrivende virkningen som urten har autodesk fusion 360 herunterladen. Sitronmelisse roer fordøyelsessystemet og lindrer kvalme, oppkast, dårlig appetitt, kolikk og stressrelaterte fordøyelsesproblemer. Bitterstoffene virker mildt stimulerende på lever og galleblære, og styrker fordøyelsen og næringsopptaket drastic ds emulator kostenlos downloaden.

Et uttrekk av sitronmelisse i olivenolje er effektivt for for å holde knott og fluer borte.

Legg igjen en kommentar