Peppermynte

Peppermynte

Peppermynte er en flerårig urt som kan bli 50 til 80 cm høy xbox one aufnahmen downloaden.
Peppermynte er en krysning som ikke kan produsere spiredyktige frø. Den formerer seg derimot svært villig med rotutløpere og kan spre seg over et stort areal i løpet av kort tid sharepoint app herunterladen. Peppermynte inneholder en eterisk olje der mentol er hovedingrediensen.
Denne urten har en kraftig smak av mentol som setter en ekstra spiss på urteteen artikel websiteen. I tillegg er den bakteriehemmende og fordøyelsesfremmende og god å bruke ved forkjølelse. Enkelte fôrblandinger til hest inneholder peppermynte. Dette skal gi økt apetitt og stimulerer fordøyelsen wiso accounting download for free.

Peppermynte har en avkjølende effekt og blir anbefalt brukt som omslag ved betennelser i muskler, sener eller ledd. Vår peppermynte har spredd seg fra et gammelt urtefelt til eplehagen der hestene beiter i perioder for å rydde zooeasy gratisen. De har på denne måten fri tilgang til denne urten, men lar den stort sett stå i fred. Den smaker sterkt av mentol og det faller tydeligvis ikke spesielt i smak hos våre hester Minecraft free download ipad.
Peppermynte har i flere hundre år vært en viktig krydder-, duft- og medisinplante. Også i våre dager hører urten (og den eteriske oljen som utvinnes fra den) med blant de mest brukte smakstilsetninger i legemidler, næringsmidler og nytelsesmidler simsen mac gratis. Peppermynteolje er nok den mest brukte av alle eteriske oljer. I farmasøytiske produkter blir peppermynteolje eller mentol ofte tilsatt både for den terapeutiske virkningen og for smakens skyld minecraft mods kostenlosen waffen.

Legg igjen en kommentar