Hestene på Løkkene

Trening_Adele og Stine-12
Adele er en rolig og tillitsfull nordlandshest på 1 1/2 år. Her med Stine, sjef i Hest og Harmoni.

Alle hestene på Løkkene er av rasen nordlandshest (lyngshest) apps with mobile data iphone. Unntaket er Exhina, en fullblods araber som imidlertid er sterkt miljøpåvirka og oppfører seg (oftest) som en sindig nordlandshest.

Nordlandshest/lyngshest er en av Norges tre nasjonalraser. Denne rasen er kjent som en meget god, snill og klok rase. Hestene er av ponnistørrelse og har en mankehøyde fra 130-145 cm. De er sterke for størrelsen og kan fint bære en voksen person disney plus app op tv. Trygge og stødige og  med usedvanlig gode evner til å ta seg fram overalt, gjør disse velegnet som kurshester. Hest og Harmoni bruker disse hestene aktivt i sine kurs i grunnleggende hestekunnskap og i øvelser i kommunikasjon og samarbeid.

hester på beite
Hestene går fritt på store beiter i sommerhalvåret.

Våre hester er av forskjellig kjønn, alder og har ulikt kunnskapsnivå herunterladen. De lever i flokk og er ute så mye som mulig hele året. De har store beiter å boltre seg på og de trenes jevnlig.

 Løkke Tirill – 22 år

Løkke Tirill

Dette er en voksen dame født i 1992. Hun er født og oppvokst på gården, under rognetreet på sommerbeitet hvor hun ofte slapper av i varme sommerdager. Hun har lenge vært flokkens leder, men er nå i en alder hvor hun lar de unge slippe til herunterladen. Likevel har hun et våkent øye over flokken. Tirill er snill som dagen er lang, men liker å være med og bestemme litt.  Hun er ikke redd for noen ting og har masse erfaring.

Tirill kan kjøres, ris og bakketrenes

Roaldsviks Viltra (Tufsa) – 11 år

Viltra er født i 2003 og kom til gården som åring fra Vestlandet qnap firmware herunterladen. Dette er flokkens nåværende leder og hun er mamman til Fant. Viltra er en mester i å lese menneskers humør og dagsform. Hun er sjefen i flokken og er alltid veldig vàr på hvordan individer rundt henne har det, og viser mye omsorg om noen er i ubalanse.

Viltra kan ris og bakketrenes, og elsker lange turer i skog og mark.

Løkke Fant – 7 år

Fant er født i 2007 og er Viltras sønn dragon city gratis downloaden. Han elsker mennesker, og er alltid den første som kommer for å hilse på. Dette er en gla’gutt som vet å nyte livet. Han tar utfordringer på strak hov og storkoser seg når det er hans tur til å være med ut på tur. Lykken er når han får trene frihetsdressur og være sammen med menneskene helt løs.

Fant kan ris og bakketrenes og er en flott kjørehest.

 Løkke Timian – 19 år

Timian er født på gården i 1995 windows 10 disk image. Han har reist litt rundt, før han til slutt kom tilbake til oss. Tross sin voksne alder er han fortsatt litt vår egen lille Ludvik, men følger trofast med selv om han noen ganger synes det er litt skummelt. Denne gutten er utrolig kosete og elsker å stå å bli sullet og dullet med. I tillegg elsker han bakketrening og spesielt løshopping.

Timian kan ris og bakketrenes.

Holter Mia – 7 år

Mia kom til oss i sommer sammen med sin datter Adele. Hun er en forsiktig nordlandshest med et vanvittig flott steg adobe indesign cs2 free german. Når hun er ute på tur er det gjerne hun som er i tet. Selv fullblodsaraberen blir hengende litt etter om hun ikke tar seg sammen. Mia liker at det skjer litt rundt henne, men hun kan også ta livet helt med ro.

Mia kan både ris og bakketrenes

Adele – 1 år

Adele er flokkens yngste medlem, som kom til oss i sommer sammen med sin mamma Mia. Adele er en spesielt rolig og analytisk unghest som bruker dagene sammen med yndlingsonkel Fant. Hun er nysgjerrig og uredd og blir gjerne med på å utforske verden sammen med gode heste- eller menneskevenner app zum kostenlos musik downloaden.

Adele bakketrenes og går livets skole sammen med de andre i flokken.

 Exhina  (araber) – 9 år

Trening_Exhina og Stine-4

Exhina er født i 2005 og er den eneste i flokken som ikke er Norlandshest/lyngshest. Hun er født i Trondheim og kom til oss da hun var 1,5 år. Selv tror hun nok at hun er en litt rar Nordlands/lyngshest. Dette er en modig fullblodsaraber som er med på det aller meste spiele fürs handy kostenlos downloaden. Hun liker at det skjer litt rundt henne og stortrives når hun får nye utfordringer. Som Fant, er hun en livsnyter av rang og vet å sette pris på det gode liv.

Exhian kan ris og bakketrenes

Legg igjen en kommentar